1403/02/18 - 04:14:03    English Version
سال 1403، سال جهش تولید با مشارکت مردمـ
گرانفروشی بیمه دانا ، معاون سازمان خصوصی سازی را هم به گریه انداخت

گرانفروشی بیمه دانا ، معاون سازمان خصوصی سازی را هم به گریه انداخت 
معاون سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه حق ابطال معامله را نداشته ، آنرا کار ساده ای ندانست و با هیاهویی که در میان حضار ایجاد شد تنها به این جمله اکتفا کرد " همه را حواله می کنم به حضرت عباس (ع)" اگر صحبتی دال بر این بوده باشد که کرد زنگنه گفته باشد این سهم را باید 5 هزار تومان بفروشیم !
یکی از جنجال برانگیزترین و در عین حال عجیب ترین واگذاری های صورت گرفته براساس سیاست های اصل 44 قانون اساسی از سوی سازمان خصوصی سازی ، بورسی کردن شرکت 10 میلیارد و 500 میلیون تومانی بیمه دانا بوده که از زمان عرضه اولیه 5 درصد از سهام آن تا به امروز همچنان به عنوان خبرساز ترین شرکت حاضر در گروه بیمه ای بورس شناخته می شود .
به گزارش خبرنگار بورس نیوز در 25 مرداد ماه سال گذشته ، بیش از 5 میلیون و 273 هزار سهم بیمه دانا در کمتر از 10 دقیقه به ارزش 7 میلیارد و 13 میلیون تومان و به قیمت هر سهم 2 هزار و 610 تومان به فروش رسید که بلافاصله واکنشهای مختلف کارشناسان و کارگزاران بازار سرمایه را در پی داشت .

بی دقتی در اظهار نظرها و مصاحبه های برخی مسئولان و دست اندرکاران در قبل از عرضه سهام ، وعده مدیرعامل شرکت مبنی بر افزایش سرمایه از 10.5 به 40 میلیارد تومان در آینده ای نزدیک ، ادعای در اختیار داشتن زمینی به مساحت 180هزار متر مربع در اتوبان شهید بابایی در سبد دارایی ها و پیش بینی دستیابی به سودی 198 تومانی به ازای هر سهم تا پایان سال باعث شد تا بیمه دانا برخلاف سایر هم گروهی آن همچون بیمه البرز و آسیا که به ترتیب قیمت های 148 و 629 تومانی را برای هر سهم خود در زمان عرضه اولیه شاهد بودند ، در عین نا باوری همگان به نرخ 2 هزار و 610 تومان به ازای هر سهم کشف قیمت شود و بهت و حیرت همگان را بر انگیزد .

این در حالی است که سهامداران حقیقی و حقوقی یک روز قبل از عرضه سهام شرکت بیمه دانا با تکیه بر اعتماد خود به ریس سازمان خصوصی سازی وقت ، تعریف و تمجیدهای مدیرعامل آن در جلسه معارفه این شرکت نسبت به سود انباشته و داراییهای ملکی با خیالی راحت به کارگزاران خود خریدارای این سهم را سفارش کرده بودند اما به یکباره یک روز پس از روز عرضه 2600 تومانی آن ، فشار فروش سهام در نماد "دانا" فزونی گرفت و باب این موضوع که "مقصر گرانفروشی سهامداران هستند" باز شد . در عین حال در اولین مجمع عادی سالیانه ای که در اواخر شهریور ماه سال گذشته و با جلوگیری از ورود خبرنگاران برگزار شد ، علاوه بر اینکه نحوه قیمت گذاری عجیب این سهم اعتراض انبوه سهامداران را در پی داشت ، تصویب عدم تقسیم سود نقدی را نیز برای آنها به ارمغان آورد .


کاهش 2000 تومانی قیمت هر سهم


گفتنی است نماد معاملاتی بیمه دانا طی اسفند ماه سال گذشته در حالی که هر سهم آن تا مرز 1330 تومان ریزش کرده بود به منظور ارایه اطلاعات با اهمیت متوقف و پس از حدود 4 ماه در تیر ماه 90 به قیمت 600 تومان بازگشایی می شود چرا که شرکت پیش بینی سود هر سهم خود در سال مالی 90 از 1978 به 662 ريال کاهش داده بود .

با این وجود دومین مجمع عادی سالیانه بیمه دانا طی چهارشنبه هفته گذشته در حالی برگزار شد از همان دقیقه اول ، حاشیه های جنجالی مختلفی را در بر داشت .

 


ثبت رکورد برگزاری مجمع در شش ساعت !!!

خبرنگار بورس نیوز به عنوان تنها خبرنگار حاضر در این مجمع از برگزاری شش ساعته این جلسه خبر داده و می گوید : مجمع عادی سالیانه بیمه دانا در حالی از ساعت 8 صبح آغاز و تا ساعت 14 بعدازظهر ادامه یافت که از همان ابتدا سهامداران نسبت به مکان و زمان برگزاری مجمع در دور افتاده ترین نقطه شهر ( تالار پذیرایی وزارت دارایی در جاده لواسان - لشگرک تهرانپارس) و نیز عدم تکثیر و توزیع گزارش عملکرد هیأت مدیره در سال مالی 89 میان حاضران در جلسه اعتراض شدیدی به هیأت رییسه مجمع داشتند.

 


غیرقانونی بودن ریاست مجمع

بنابراین گزارش ، هادی اویار حسین در حالی ریاست این مجمع را برعهده داشت که علاوه بر ریاست هیأت مدیره ، سمت مدیریت عاملی بیمه دانا را نیز بر دوش می کشد که خود این موضوع مغایر با ماده 129 قانون تجارت بود .


در این باره علاوه بر اعتراض نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان سهامداران حقوقی ، اعتراض سهامداران حقیقی را نیز در بر داشت که رییس مجمع با استناد به قانون بودجه سال 90 دولت ، خود را نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی معرفی کرده و گفت : مطابق با ماده 18 اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی در فهرست بنگاهای قابل واگذاری ، وزارت اقتصاد مکلف به تشکیل مجامع عمومی عام بنگاهها متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رییس مجمع ، معاول برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ، نمایندگان سازمان خصوصی سازی و اتاق بازرگانی ایران و با حضور نماینده سازمان خصوصی سازی است . لذا مجمع عمومی ناگزیر است عهده دار انتخاب اعضای هیأت مدیره و مابقی دستور جلسه باشد که شب گذشته از وزارت اقتصاد به من اعلام شد که درمجمع رییس مجمع باشم .

 


حسابرس سهامداران را شوکه کرد ، سهامداران اعتراض کردند !


در عین حال حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت بیمه دانا در حالی قرائت 18 بند ارایه شده در زمینه صورت های مالی منتهی به پایان اسفند ماه 89 را آغاز می کند که 5 بند ابتدایی آن هر کدام غوغایی در مجمع به پا می کند . بطوریکه در مقطعی حتی سهامداران حقوقی و حقیقی نیز به درگیری لفظی و فحاشی می پردازند . در این زمینه فضای متشنج حاکم بر جلسه تنها به یک جرقه برای منفجر شدن اعتراض های سهامداران نیاز بود که به نظر می رسد با در نظر گرفتن این موضوع از سوی هیأت رییسه و هیأت مدیره حاضر در جلسه ، کسی حتی جرأت بالا بردن صدای خود نسبت به سهامداران را نداشت که این امر در لحن آرام و توأم با آرامش مدیریت عامل و سایر مدیران به خوبی مشهود بود .

 


از سود تا زیان در یک چشم بهم زدن

قرائت گزارش حسابرس شوکه شدن سهامداران را در پی داشت چرا که با استناد به صورت های مالی شرکت بیمه دانا ، از تأیید دستیابی به سود انباشته یک میلیارد و 750 میلیون و 400 هزار تومانی و تحقق عایدی 66 تومان و دو ریالی برای هر سهم انتظار را از زبان حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت داشتند اما ناگهان این انتظار جای خود را به زیان انباشته 17 میلیارد تومانی داد که برای هر سهامدار زیانی 161 تومان و 2 ريالی را رقم می زد .

 


مصداق کامل حساب سازی

به گزارش خبرنگار ما ، قرائت بندهای ابتدایی گزارش حسابرس بهانه ای بود برای عده ای سهامداران که مدعی حساب سازی در زمان عرضه اولیه سهام شرکت از سوی سازمان خصوصی سازی باشند مطابق بند چهارم این گزارش حساب های دریافتنی شامل مبلغ 516 میلیارد ريال مطالبات مشکوک الوصول و سنواتی بوده که بیمه دانا از این بابت حدود 374 میلیارد ريال در زمینه مطالبات ذخیره منظور نکرده که معاون مالی شرکت عدم استقرار سیستم نرم افزاری در فاصله زمانی بین 86 تا 79 و دستی بودن محاسبه ارقام در آن سالها را علت اصلی منظور نکردن این مطالبات می داند که البته در سال گذشته نیز در تکالیف مجمع برای پیگیری بوده است .

 


در طول 3 سال فرصت ، چه کاری کرده اید ؟

جالب آنکه اویار حسین در پاسخ به سوال سهامداران مبنی بر اینکه طی 3 سال فرصت تا زمان عرضه سهام در بورس چه تلاش هایی در زمینه معوقات انجام داده می گوید : از سال 86 شرکت با زیان انباشته 55 میلیارد و 600 میلیون تومانی در صورت های مالی مواجه بود که در حال حاضر همه آنها از حسابهای شرکت پاک شده و از طرفی اقدام عملی برای شفاف سازی عملیات مالی شرکت صورت گرفته است . حال آنکه گزارش حسابرس موضوع دیگری را آشکار می سازد و تحقق زیان را یادآور می شود .

در بند 6 نیز صحبت از انقضای قرارداد 165 میلیارد تومانی بیمه دانا در پایان سال 89 با سازمان بازنشستگی کشوری به میان می آید که گویا حجم این قرارداد بیش از 50 درصد کل سبد خدمات بیمه ای این شرکت را تشکیل می داده و لذا با توجه به عدم تمدید آن در سال 90 از سوی بیمه گذار ، اثرات سود و زیانی آن به طور کامل در عملکرد دوره مالی سال گذشته شناسایی شده است .

 


پول هایی که صاحب ندارند! - واریزهای نامرئی ؟


بند 7 نیز در نوع خود جالب و شاید بی نظیر باشد . از سالهای قبل از 88 مبلغ 34 میلیارد ريال به حساب شرکت واریز شده که به گفته حسابرس چون شرکت نمی داند چه کسانی پرداخت کننده آن بوده اند تا از بدهی آنها کسر کند آنرا بطور یکجا از حساب مطالبات از بیمه گذاران و نمایندگان کسر نموده و از طرفی مبلغ 17 میلیارد ريال نیز در سر فصل حساب سایر درآمدها و هزینه های بیمه ای که عمدتاً مربوط به قبل از سال 86 می باشد منظور کرده است . از همین رو این واریزی های نامرئی از یک طرف به عنوان حساب دریافتی و از سوی دیگر در سر فصل وجوه واریزی تعریف شده که چنانچه ادعا کننده ای در این زمینه وجود داشت مطالبات از این محل تسویه خواهد شد .

 


شاخص موفقیت برای مدیریت

با قرائت بند 15 و عدم حصول نتیجه در زمینه استرداد املاک شرکت بیمه دانا ، موضوع زمین های مرزوعی منطقه علی آباد لویزان در اتوبان شهید بابایی به میان می آید که مدیرعامل با اعلام اینکه 10 هزار متر مربع از 355 هزار متر مربع این زمین به تملک بیمه دانا درآمده از تنظیم اسناد شش دانگ آن به نفع شرکت خبر می دهد و با ابراز امیدواری از اینکه دو نامه اخذ شده از دفتر بازرسی مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا در مرحله اجرایی است ، تملک این زمین را به عنوان موفقیت بزرگ مدیریت در نیمه دوم سال گذشته نام می برد . در عین حال ثبت کامل سند مالکیت ساختمان مرکزی بیمه دانا در خیابان گاندی ، کاهش 10 میلیارد تومانی مالیات و جرایم سنواتی و نیز کاهندگی سهم خسارت پرداختی بیمه دانا در موضوع دکل دچار حریق شده شرکت حفاری شمال از جمله اقدامات صورت گرفته هیأت مدیره در سال گذشته مطرح می شود .

 


اشک های غلامی در مجمع بیمه دانا

سهامداران سر در گم و به شدت عصبانی حاضر در مجمع ، معاون سازمان خصوصی سازی را خطاب قرار می دهند و از وی در زمینه کشف قیمت و تغییر صورت های مالی بیمه دانا نسبت به روز عرضه اولیه را خواستار و از وی راهکاری برای جبران سرمایه بر باد رفته خود را می کنند .


اسماعیل غلامی با بیان اینکه مسئولیت تمامی قیمت گذاری های شرکت های مشمول واگذاری بر عهده او بوده ، مشکلات ایجاد شده را ناشی از تحلیل سهامداران دانست و به روایت واگذاری سهام بیمه دانا در روز عرضه اولیه سهام آن پرداخت .

وی با بیان اینکه در روز عرضه تمامی نهادهای نظارتی از جمله دیوان محاسبات ، سازمان بازرسی ، ریاست جمهوری و غیره در کنار وی حضور داشتند عنوان کرد در حالیکه عدم درج قیمت گران دغدغه اصلی ما در کشف قیمت بود اما به یکباره با قیمت 1600 تومانی در دستورهای خرید مواجه شدیم که تا بخواهیم با کارگزار تماس بگیریم و بگوییم معامله را در این قیمت ها تمام کند متأسفانه سهامداران امان ندادند و قیمت رسید به 2 هزار و 600 تومان .

 

 

حواله شما به حضرت عباس (ع)

معاون سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه حق ابطال معامله را نداشته ، آنرا کار ساده ای ندانست و با هیاهویی که در میان حضار ایجاد شد تنها به این جمله اکتفا کرد " همه را حواله می کنم به حضرت عباس (ع)" اگر صحبتی دال بر این بوده باشد که کرد زنگنه گفته باشد این سهم را باید 5 هزار تومان بفروشیم !

 


کرد زنگنه اشتباه کرد

در عین حال غلامی با تأکید اینکه کرد زنگنه در ارایه قیمت این سهم در تحلیل شخصی خود اشتباه نمود عنوان کرد : من هم به شوخی ممکن است با کسی حرفی بزنم ، با این وجود با اینکه تعیین قیمت همه واگذاری ها همچون ملی مس ، فولاد مبارکه و غیره برعهده ام بوده خدا شاهد می گیرم اگر جایی بطور رسمی گفته باشم که بیمه دانا با این قیمت باید فروخته شود که اگر گفته باشم حواله همه شما با حضرت عباس (ع) .

 


راهکار ابطال معامله از زبان مجری واگذاری

معاون سازمان خصوصی سازی با اشاره به سهامداران خرد 3 درصدی بیمه دانا ، مراجعه به هیأت داوری را راهکار ابطال معامله بیمه دانا مطرح می کند و می گوید : مطابق قانون سیاست های اصل 44 اگر سهمی گران فروخته شده و یا اشکالی در عرضه آن وجود داشته است به شرط آنکه از روز عرضه اولیه دستورهای خرید مستقیماً با هر قیمتی به کارگزار (بر مبنای قیمت باز) ارایه نشده باشد ، بررسی و بدون هیچ گونه هزینه ای وجه آن برگشت داده می شود . این مرجع داوری که دبیرخانه آن در دادگستری تهران است با حضور 10 قاضی برگه های سفارش سهام شما را بررسی می کنند .

وی در مورد ارزندگی سهام بیمه دانا نیز گفت : کشف قیمت این سهم در حدود 400 تا 700 تومان بررسی شده بود چرا که با در نظر گرفتن ذخیره مالیاتی 13 میلیارد و 800 میلیون تومانی از مالیات مقطعی و مشکوک الوصول بودن مطالبات 37 میلیارد تومانی و با شرط اینکه دولت ذخایر را اخذ نکند درآمد 75 تومانی برای هر سهم دیده بودم که با توجه به پی بر ای 14 مرتبه ای بیمه ای ها در آن زمان باید قیمت این سهم حداکثر تا حدود هزار و 500 تومان می رسید در حالی که شما با در نظر گرفتن این ذخایر ، 198 EPS تومانی را در این نسبت ضرب کردید و به قیمت 2700 تومان رسیدید .

 

مقصر خود شما هستید!!!

غلامی با بیان اینکه فروش زمین با توجه به امیدنامه بیمه دانا مبنای فعالیت آن نبوده ، تغییر کاربری مزروعی آنرا پروسه ای طولانی و زمان بر اعلام و سهامداران را مقصر اصلی قیمت گذاری غیر عادی این سهم معرفی کرد و این در حالی بود که در پایان جلسه وی در جمع سهامداران با چشمانی اشک آلود به اشتباه کرد زنگنه در به شوخی عنوان کردن قیمت دو هزار و 500 تومان این سهم در قبل از روز عرضه اولیه تأکید کرد .

 

 

درخواست تقسیم سود موهوم ، تأکید نماینده بورس مبنی بر رعایت قانون

نکته دیگری که در مجمع عادی سالیانه بیمه دانا رخ داد طرح سود قابل تقسیم یک میلیارد و 700 میلیون تومانی (160 ريال سود به ازای هر سهم) این شرکت در سال مالی اخیر بود که پیشنهادهایی مبنی بر تقسیم 50 تا 60 درصدی را از سوی نماینده هیأت واگذاری و مدیرعامل در بر داشت . در عین حال اشاره بندهای حسابرس مبنی بر کاهش 250 تومانی سود به ازای هر سهم ، نماینده سازمان بورس را بر آن داشت که با تکیه به اظهارات حسابرس هر گونه تقسیم سودی در مجمع را موهوم اعلام کند که رییس مجمع به احترام سهامداران جزء و شاید از بابت نگرانی از واکنش سهامداران عصبانی ، از تقسیم سود صرفه نظر کرد.

 


برای مشاهده راحت از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده کنید و هنگام گوش کردن این فایل فایل بالایی را stop کنید تا صداها تلاقی نکند

مرهمی برای دردهای سهامداران

آنچه در این مجمه جنجالی بیماری دانا در سال جاری به خوبی مشهود بود در وهله اول عدم هماهنگی و مسئولیت پذیری نهادها و سازمان هایی است که شاید با سوء استفاده از اعتماد سرمایه گذاران و یا نبود تحلیل کافی در بازار سهام اقدام به عرضه سهام شرکتی می نمایند که به رغم حضور همچنان وضعیت سودآوری آن با ابهام مواجه بوده و حال آنکه در قوانین بازار اوراق بهادار به قدر کافی دستور العمل و آیین نامه هایی از جمله شرایط و ضوابط پذیرش سهام شرکت های بیمه در بورس و دستورالعمل پذیرش سهام دولت در بورس در جریان خصوصی سازی وجود دارد که همگی آنها تداوم سودآوری و ارایه برنامه جامع عملیاتی را به عنوان شرط اصلی پذیرش عنوان کرده اند .

حال سوال اینجاست سازمان خصوصی سازی به عنوان متولی واگذاری سهام دولت در بورس چطور در زمان عرضه اولیه این سهم اقدام به شفاف سازی نکرد و حتی از شرکت تأمین سرمایه امین به عنوان مسئول قیمت گذاری سهام شرکت بیمه دانا نسبت به ارایه تحلیل های کارشناسی به عموم کمک نگرفت ؟

سازمان خود انتظام بورس اوراق بهادار که با دریافت کارمزد از سهامداران عمدتاً خرد بازار سهام ادعای دفاع از منافع سرمایه گذاران را دارد چرا نباید درباره کشف قیمت سهام بیمه دانا و یا بررسی دقیق صورت های مالی این شرکت که در نوع خود شاید کم نظیر باشد ، قبل از انجام معامله پیگیر باشد و تنها نسبت به حربه همیشگی خود یعنی توقف طولانی مدت نماد و در نهایت حبس سرمایه سهامداران بعضاً بازنشسته و سالخورده این شرکت روی آورد ؟


آیا سازمان بورس نسبت به حسابرسان معتمد خود نیز اعتمادی ندارد و یا اینکه اراده ای وجود ندارد تا از وقوع چنین وقایعی که نتیجه ای جز تخریب چهره بازار سرمایه و نا اطمینانی از ورود سرمایه به بازار سهام را در بر ندارد ، جلوگیری کند؟

 


شوخی 10 میلیارد تومانی رییس با بورس بازان

چطور می شود یک روز پس از جلسه روسای سازمان خصوصی سازی و بورس اوراق بهادار و مدیرعامل بیمه دانا با وزیر امور اقتصادی و دارایی در زمینه کشف قیمت 400 تا 700 تومانی هر سهم بیمه دانا در جلسه معارفه این سهم ، درست یک روز قبل از عرضه اولیه اظهار نظر یک مقام مسئول از فروشی دو هزار و 500 تومانی آن حکایت کند ( که البته عدم ارزان فروشی سهام دولت همواره مورد تأکید کردزنگه بوده است) اما به یکباره این اظهار نظر به یک شوخی تبدیل می شود که به قیمت بر باد رفتن سرمایه افرادی همچون جانباز بازنشسته حاضر در مجمع بیمه دانا تمام می شود که به گفته خودش بدون هیچ چشم داشتی از جانبازی خود و یا دو برادر شهیدش سفره ای پهن نکرده و تنها اندک سرمایه خود را به امید دستیابی به منبع درآمدی در دوران سالمندی و با اعتماد به متولیانی در بدنه دولت همچون سازمان خصوصی سازی ، در این شرکت وارد کرده و حالا با تناقض های مختلف در رویه سودآوری و اظهار نظرهای غیر منطقی به بازی گرفته شده است ؟

 


آدرس غلط مسئولین به سهامداران

آیا این مدیران نمی دانند سهامداری که سهام شرکت بیمه دانا را خریداری کرده در روز عرضه اولیه دارایی های شرکت از جمله زمین ها و املاک آنرا نیز در تراز نامه سنجیده و در ارزیابی ارزش ذاتی آن محاسبه کرده است؟

چرا به رغم گزارش های مبهم و انباشته از تناقض صورت های مالی شرکت بیمه دانا ، با اینکه سودی 7 میلیارد تومانی محقق شده اما درآمد حق بیمه 515 میلیارد تومان بوده و حال آنکه هزینه های پرسنلی شرکت 10.5 میلیارد تومانی بیمه دانا که صرف اعضای هیأت مدیره و مدیران شده ، از محل این درآمدها بالغ بر 33 میلیارد تومان در سال گذشته عنوان شده است ؟

از طرفی سازمان حسابرسی با شفافیت تمام ، مغایر بودن بند بند گزارشات مالی این شرکت (جمعاً 18 بند) را در حالی گزارش می دهد که همگی گویای حساب سازی این شرکت برای شناسایی سودی بوده که در ابتدا با ارقام واهی اعلام شده اما در پایان سال چیز دیگری را به نمایش گذاشته است .

در عین حال سال گذشته در حالیکه موضوع ابطال این معامله به شدت پیگیری می شد با قول مساعد دولت مبنی بر حمایت از این سهم ، از دنبال کردن این موضوع سهامداران صرف نظر کردند که در نهایت نه تنها حمایت نشد بلکه قیمت سهم نیز به شدت افت کرد .

کلام آخر اینکه به نظر می رسد بیمه دانا در اوج نا آگاهی برخی سهامداران به وضعیت بنیادین این شرکت و دور نمای آن که از نیازهای ابتدایی هر شرکت پذیرش شده در بورس می باشد ، صورت گرفته که در نهایت باعث به زمین خوردن سرمایه گذاران این شرکت شده که امیدها و آروزهای آنان را پس از یکسال بر باد داده است .

گفتنی است عده ای از سهامداران بیمه دانا با تنظیم شکواییه ای از مدیریت عامل بیمه دانا به کمیته امور حقوقی سازمان بورس خواستار تعقیب قضایی وی در مراجع قضایی به اتهام فریب سهامداران و حساب سازی شده اند .

از طرفی سازمان بورس با اعتقاد به اینکه پیش بینی شرکت در زمینه فروش ساختمان و تحقق سود غیر عملیاتی حدود 120 تومانی به ازای هر سهم محقق نشده ، از بازگشایی نماد "دانا" پس از انتشار شفاف سازی زمین ها و املاک این شرکت در روزهای آتی خبر داده است.

 


تمامی حقوق وبسایت متعلق به شرکت خدمات اداري پشتيباني و فني مهندسي اميد خزر گلستان می باشد فروشگاه اینترنتی نعلبندان شركت شبكه نگاه
 
 
 
   
تلفن :
021 - 47624752
 
نشانی :
تهران، خیابان شریعتی، بین مطهری و عباس آباد، روبروی سه راه معلمـ، پله های اندیشه 5 شرقی، بالـای رادیولوژی، پلـاک 4 درب قهوه ای
 
INFO@OMIDKHAZAR.COM
 
نشانی شعب و نمایندگی ها:
گرگان: خ ولیعصر، عدالت 8، بن بست اول، سمت راست، تلفن: 6-32320412-017